Coloring Book FingerPen

Coloring Book FingerPen 1.62.0G

Meer dan 500 top kleurboek voor kinderen. Creatieve en voor kinderen.

Meer dan 500 top kleurboek voor kinderen. Creatieve en voor kinderen.

★ Realistische vinger kleurboek voor kinderen die precisie en praktijk vereist.

★ Ontwikkelt fijne kinderen motorische vaardigheden op creatieve manier.

★ 12 tekening categorieën: Halloween, kleurboek voor jongens, kleurboek voor meisjes, kleurboek voor kinderen, dieren, aantal en letters, vormen, kerstmis, prinses, dinosaurussen, kosmos en potluck.

★ kleuren spel met dieren klinkt!

★ Kleurboek gratis bevat meer dan 500 illustraties als vrij kleurplaten (met inbegrip van Halloween, prinses, dinosaurus) met advertenties.

★ Volledige versie van FingerPen kleurboek voor kinderen bevat geen advertenties.

★ Kids aangaan, aangepast aan de leeftijd en vaardigheden-geschikte onderwerpen

Kleurboek voor kinderen is verdeeld in verschillende kleuren in categorieën en progressieve moeilijkheidsgraden. Kinderen en / of volwassenen kunnen hun persoonlijke schilderijen te delen als wenskaarten of gewoon opslaan in hun eigen galerie.

Een app kan gebruikt worden op de peuterspeelzaal, voorschoolse, voor de lol als educatief tekening spel. Voor meisjes hebben we prinses, harten, jurken en bloemen we voorbereid. Kleurboek voor jongens gravers, graafmachines, auto's, auto's, dinosaurussen en lege pagina aan het tekenen. De grootste attractie is echter kleuren dieren, die echte geluiden te maken!

Geluiden echte dieren zijn natuurlijk niet het enige wat je kind leert. FingerPen gaat ook over het kleuren van andere objecten, zoals auto's, raketten, vrachtwagens, ridders, kastelen, dino, halloween, vlinders, jurken, krabbel, veel meer. We hebben meer dan 500 kleurplaten voor kinderen en we zijn nog steeds bezig met het vergroten van dat nummer!

Leren door te spelen.

Het nodigt kinderen uit om te tekenen en te kleuren een breed scala van dieren, halloween, landschappen, ridders, prinses, dinosaurussen. Uw jongens en meisjes heeft de mogelijkheid om zich creatief te uiten en vertrouwd te raken met een volle pallet aan kleuren , zelfs doodle als Picasso! Deze applicatie is visueel arresteren en intuïtief die de perfecte educatief platform voor kinderen creëert.

Download volledig gratis applicatie en geef uw kind een groot plezier!

Meeste downloads Educatie & Kennis voor Android

Meer
Coloring Book FingerPen

Download

Coloring Book FingerPen 1.62.0G

Beoordelingen about Coloring Book FingerPen